dimecres, 24 de gener del 2018

ALLS ELEFANT!

La nostra escola ha rebut, directes des d'Astúries, uns alls elefant!


Sabeu què són els alls elefants? Doncs sí, són uns alls ben enormes! Mireu què grans!


L'all elefant és una varietat d'all una mica diferent a la que estem acostumats a veure habitualment. Aquests alls, els elefant, tenen entre les seves qualitats més destacades la seva mida, que triplica la mida d'un all normal, així com també el seu sabor, una mica més suau, per la qual cosa són ideals per menjar-los crus o en amanida.
En rebre aquests alls a la nostra escola, ens hem decidit a sembrar-los a l'hort.
Primer de tot hem estat comparant les dents d'all elefant amb les dents d'all normal, que també vam sembrar durant el primer trimestre, i la veritat és que no deixavem de sorprendre'ns de la seva mida.


Després hem sortit a l'hort i hem estat sembrant-los. Hem llaurat i airejat una mica la terra, hem obert el petit "solc", hem col·locat les dents i les hem cobert de terra. Després, és clar, els hem regat! Nosaltres marquem el lloc on hem sembrat cada llavor (en aquest cas cada bulbet) fins que germinen, així ens ajudem a saber per on hem sembrat cada futura planta.







Quines ganes que germinin! Els cuidarem el millor que sabem!
Hem d'agraïr al Toni Jardón, responsable de la web http://www.lahuertinadetoni.es/ i les corresponents xarxes socials que s'hi relacionen, el fet que ens hagi enviat aquests alls, que són fruit de la seva anterior collita. Moltes gràcies, Toni!
Us anirem informant de l'evolució!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada